Karriär

Sökgalant karriärsida

01

Spännande & utmanande projekt

Vi arbetar med spännande och utmanande projekt som utvecklar dina färdigheter och passion för digital marknadsföring.

02

Innovativt & dynamiskt arbetsklimat

Vi är alltid steget före när det gäller de senaste trenderna inom sökoptimering och digital marknadsföring.

03

Möjlighet att påverka affärsresultat

På Sökgalant går ditt arbete hand i hand med affärsframgång. Du spelar en direkt roll i våra kunders synlighet.

04

Teamarbete & samarbete

Ett positivt och stöttande teamarbete är en av våra kärnvärden, vilket skapar en rolig och samarbetsvillig arbetsmiljö.

Marknadsförare

Vi på Sökgalant tillgodoser inte enbart med marknadsförare som är experter, utan också passionerade om att forma den digitala framtiden. Vi tror på kraften av innovation, kreativitet och samarbete för att driva resultat för våra kunder och skapa meningsfulla upplevelser för användarna.

Vår framgång bygger på talangfulla och engagerade individer som delar passion för digital marknadsföring och vill vara en del av ett team som strävar efter att överträffa gränserna.

Vi söker Arbetare

Vi letar ständigt efter passionerade och kompetenta individer som delar vår entusiasm för digital marknadsföring. Hos oss är varje medlem i teamet en nyckelspelare som bidrar till vår gemensamma framgång. 

Arbeta med Marknadsföring

Vi tror på att skapa en arbetsmiljö där varje individ inte bara trivs utan också blomstrar. Vår företagskultur är rotad i värden som innovation, samarbete och personlig tillväxt. Vi är inte bra ett team, vi är en gemenskap av passionerade individer som delar en vision om att driva gränserna för digital marknadsföring.

 

Vi omfamnar förändring och ser den som en möjlighet att växa. Genom att ständigt utforska nya idéer och teknologier strävar vi efter att vara ledande inom vår bransch och erbjuda våra kunder banbrytande lösningar.

Är du vår nästa marknadsförare?

Vi är glada över att du överväger att bli en del av Sökgalant. Vår rekryteringsprocess är utformad för att vara en öppen och engagerad resa där vi inte bara letar efter kompetens utan också efter passion och en stark kulturell matchning.

Utbildning i marknadsföring?

Vi strävar efter att sätta samman ett framstående team som kan möta framtidens utmaningar inom sökoptimering och Google-annonsering. För att säkerställa att vårt team är rustat med den nödvändiga expertisen och kompetensen, prioriterar vi en stark bakgrund inom marknadsföring och värdesätter erfarenhet från relaterade branscher.

Vår rekryteringsansats genomsyras av principerna enkelhet och tillgänglighet. Vi håller utbildningskraven klara och okomplicerade för att underlätta sökandet efter talanger som delar vår passion. För att trivas och blomstra hos oss krävs

En solid grundutbildning inom marknadsföring.
Erfarenhet från praktisk tillämpning.
Grundläggande förståelse för digitala verktyg och plattformar.

Vi är fast övertygade om att en harmonisk kombination av akademisk grund och praktisk erfarenhet skapar de bästa förutsättningarna fö en framgångsrik karriär som marknadsförare. Vårt övergripande mål är att förenkla rekryteringsprocessen och göra den tillgänglig för alla potentiella talanger. Vi ser entusiastiskt fram emot att välkomna passionerade individer som delar vår vision till vårt dynamiska och innovativa team.

Bygg din framtid med oss!