Östermalms
Trafikskola

Vi inledde vårt samarbete med Östermalms Trafikskola med målet att förbättra deras synlighet och närvaro online. Genom en noggrann analys av deras befintliga digitala närvaro och marknadsstrategi, identifierade vi områden för förbättring och utvecklade en skräddarsydd sökoptimeringsstrategi för att öka deras synlighet och locka fler potentiella kunder.

Överblick

Utmaningen

Hösten 2023 etablerade vi kontakt med Östermalms Trafikskola, en välrenommerad aktör inom branschen. Vid den tiden hade de nyligen avslutat ett samarbete med en sökoptimeringsbyrå vars prestationer inte motsvarade de förväntningar och krav som Östermalms Trafikskola hade för sin digitala närvaro och marknadsföringsstrategi

kund - profilbild

Problemlösning

Lösningen

Under en period av 5 månader har vi arbetat med Östermalms Trafikskola för att omstrukturera och förbättra deras digitala närvaro med fokus på sökoptimering. Genom en noggrann analys av deras tidigare marknadsstrategi och genomförande av omfattande forskning, tog vi fram en skräddarsydd strategi som passade deras specifika behov och mål inom sökoptimering. Vi implementerade och kontinuerligt optimerade olika strategier för att förbättra deras synlighet i sökresultaten och öka trafiken till deras webbplats. Vårt målmedvetna arbete under dessa fem månader har spelat en avgörande roll för att positionera Östermalms Trafikskola som en ledande aktör inom branschen och säkerställa långsiktig tillväxt och framgång.

kundresultatKundresultat

Resultat

Resultat

Under de fem månader som vi har samarbetat har vi observerat en betydande och snabb utveckling som fortsätter att generera framgång för Östermalms Trafikskola. Vi har sett en markant förbättring av click-through rate (CTR) från 0,6% till 1,4%, och antalet klick har ökat med hela 197%. Dessa resultat indikerar en betydande förbättring av trafiken till deras webbplats och ett ökat engagemang från målgruppen, vilket i sin tur har bidragit till att stärka deras närvaro och framgång online.

”John har varit professionell sedan första kontakt. Det är inlyssnande, bra vision och väldigt tydligt. Jag rekommenderar detta företaget och framförallt John som kan hjälpa dig och ditt företag med synlighet.”
 

Ring oss

Vi tror på snabba rörelser, lämna ditt nummer så ringer vi inom 297 sekunder.