Tarvinmedia

Tarvin Media är ett företag som vänder sig till oss för att lösa deras behov av en modern och funktionell webbplats. Som experter inom webbutveckling och design har vi arbetat nära dem för att förstå deras vision och mål för att skapa en plattform som inte bara speglar deras varumärke och tjänster, utan också lockar och engagerar deras besökare

Överblick

Utmaningen

Tarvin media tog kontakt med oss i behov av en ny och fräsch men simpel hemsida, där deras kunder snabbt uppfattade vad det gjorde och hur det kunde gynna dem. Deras befintliga plattform lyckades inte tydligt kommunicera företagets tjänster och värdeerbjudanden till besökarna. Dessutom upplevde de att den saknade en modern och professionell estetik som skulle kunna attrahera och behålla potentiella kunder. 

Problemlösning

Lösningen

För att lösa Tarvin Medias utmaningar med sin befintliga webbplattform utformade vi en skräddarsydd lösning som skulle möta deras behov och önskemål på ett effektivt sätt. Vår första åtgärd var att skapa en ny, modern och minimalistisk design som skulle ge webbplatsen en professionell och inbjudande känsla. Genom att fokusera på en ren layout och tydlig navigering kunde vi säkerställa att besökarna snabbt kunde hitta den information de sökte och förstå företagets erbjudanden på ett överskådligt sätt.

För att förbättra kommunikationen av Tarvin Medias tjänster och värdeerbjudanden integrerade vi tydliga och engagerande texter och grafik på varje sida. Vi arbetade också med att optimera sidans struktur och innehåll för att förbättra sökbarheten och användarupplevelsen, vilket skulle öka chanserna att locka och behålla besökare på plattformen.

Resultat

Resultat

Som ett resultat av vår arbetsprocess och implementering av den nya webbplatsen för Tarvin Media har de sett betydande förbättringar och positiva resultat. Den moderna och minimalistiska designen har bidragit till att skapa en mer professionell och inbjudande plattform, vilket har lett till ökat engagemang och förtroende från besökarna.

Genom att förbättra kommunikationen av deras tjänster och värdeerbjudanden har vi sett en ökning av konverteringar och förbättrad användarupplevelse. Besökare har nu en klarare förståelse för vad Tarvin Media erbjuder och hur det kan gynna dem, vilket har resulterat i en ökad intresse och engagemang på webbplatsen.

”Samarbetet med John på Sökgalant har fungerat strålande! Det har varit en otroligt smidig och lättsam arbetsprocess. John är kompetent inom sitt område och har löst alla problem vi stött på. Jag är supernöjd med samarbetet och rekommenderar varmt hans tjänster till alla som söker en pålitlig och kunnig partner inom SEO och Google ads.”
 

Ring oss

Vi tror på snabba rörelser, lämna ditt nummer så ringer vi inom 297 sekunder.