Carinas
Hudvård

Carinas Hudvård har under en längre tid använt sociala medier som sin främsta marknadsföringskanal. Genom dessa plattformar har de delat information och uppdateringar med sina kunder. Men med en ny generation som tar över företaget kände de behov av att stärka sin visuella identitet och närvaro online. Därför vände de sig till oss för att utveckla en professionell hemsida samt en distinkt logotyp

Överblick

Utmaningen

Deras utmaning har varit att kommunicera effektivt kring sina produkter och tjänster. Trots att de erbjuder högkvalitativa produkter har de haft svårigheter att tydligt förmedla fördelarna och innebörden av dem till sina kunder. Det har lett till en missuppfattning och förvirring bland kunderna kring vad som erbjuds och hur det kan gynna dem. Därför var de i behov av en professionell hemsida och logotyp som skulle kunna kommunicera deras budskap på ett övertygande och lockande sätt.

Problemlösning

Lösningen

Vi bistod dem genom att utveckla en användarvänlig hemsida som effektivt förmedlade deras produkter och tjänster till kunderna. Genom en genomtänkt design och struktur kunde de tydligt presentera sina produkter och deras fördelar, vilket ökade förståelsen och engagemanget bland deras målgrupp. Dessutom skapade vi en skräddarsydd logotyp som inte bara kompletterade deras varumärkesidentitet utan också kunde användas konsekvent på deras olika marknadsföringskanaler, inklusive sociala medier, för att öka igenkänningen och trovärdigheten hos deras varumärke.

Resultat

Resultat

Efter implementeringen av den nya webbplatsen för Carina Hudvård såg vi betydande förbättringar. Genom en kombination av modern design, ökad användarvänlighet och optimerad funktionalitet lyckades vi öka antalet besökare och förbättra webbplatsens konverteringsgrad.

”Jättenöjd!! Hade det funnits fler stjärnor gade jag givit det.
Det jag tycker är viktigt är att man blir förstådd o lyssnad på då man inte vet så mkt om hemsidor o liknande. En annan sak att få råd och tips angående utseendet på hemsidan på vad som eventuellt skulle fungera bättre.
Jag kommer definitivt rekommendera till andra!!”

Ring oss

Vi tror på snabba rörelser, lämna ditt nummer så ringer vi inom 297 sekunder.